Print

»Der leves ungdomsliv, som man ikke skulle tro findes«

Berlingske 09.05.2015

Af: Jens rebensdorff

Berlingske bringer, i kølvandet på CeFU rapporten Hvem er de unge på kanten af det danske samfund?, en artikel, hvor de har talt med en af forskerne bag rapporten, Noemi Katznelson, der også er centerleder på Center for Ungdomsforskning. Hun udtaler blandt andet til Berlingske:

"Det har overrasket os, at mange af de udsatte unge ikke er til at kende fra os andre. De kunne være din eller min søn. Det kan være en ung fra gode kår med en mor med personlig træner. Vi lægger først mærke til ham, hvis vi ser ham gå rundt i de samme gader tre dage i træk iført det samme tøj hver dag. Det er unge, som er gemt i en ungdomskultur og et ungdomsliv, som vi kender. Men bagved gemmer der sig et liv, der er i fare for at blive tabt" siger hun. 

Læs hele artiklen på Berlingskes hjemmeside


Hele artiklen kan læses på Berlingskes hjemmeside | 09.05.2015

Lagt online 13.05.2015 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!