Print

Ny rapport fra tidligere Centerleder

Tidligere professor og leder af Center for Ungdomsforskning, Birgitte Simonsen, har i samarbejde med Forum 100% udgivet rapporten "Hash som pædagogisk problem".

Rapporten er resultatet af et samarbejde med flere ungdomsuddannelsesinstitutioner (erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser, VUC's uddannelser og produktionsskoler).

Forbrug af hash eksisterer hos unge inden for alle former for ungdomsuddannelser, hvilket kommer tydeligt frem i denne undersøgelse. Hash har indvirkning på den unges mulighed for læring og på fysisk og psykisk formåen og kan således have stor betydning for frafaldet på de forskellige uddannelser og for, om udbyttet af uddannelsen bliver ringere end ellers.

Undersøgelsen bygger på interviews med elever, lærere og ledere fordelt geografisk og på forskellige uddannelsesområder.

Download rapporten her

 

Lagt online 25.04.2014 af Eksponent

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!