Print

Noemi Katznelson udpeget til dialoggruppe for Ny Nordisk skole

Centerleder Noemi Katznelson er blevet personligt udpeget af Børne og Undervisningsminister Christina Antorini, til at indgå i en netop etableret dialoggruppe for Ny Nordisk skole.

Generelt om dialoggruppen
Dialoggruppens medlemmer skal definere og præcisere de særlige nordiske styrker og værdier, som uddannelser og dagtilbud skal udvikles efter. Og de skal medvirke til at udbrede dem til de mennesker, der arbejder med børn og undervisning i hverdagen. I første omgang skal dialoggruppen komme med bud på, hvad det er for kompetencer, som dagtilbud og uddannelser skal give børn og unge i fremtidens samfund. Senere skal dialoggruppen udarbejde et manifest, der skal udgøre de værdier og leveregler, vi skal udvikle fremtidens dagtilbud, skoler og uddannelser efter. Målet med arbejdet er at løfte fagligheden - for alle børn og unge.

Inden for rammerne af regeringens politik og regeringsgrundlaget skal dialoggruppen medvirke til, at konkrete forandringer forankres i praksis og bidrager til at udvikle et fagligt stærkt uddannelsessystem med plads til alle. 

Læs mere her

Lagt online 08.03.2012 af Eksponent