Print

Foreningen Center for Ungdomsforskning byder to nye medlemmer velkommen

Vi er glade for at kunne byde to nye medlemmer velkommen til Foreningen Center for Ungdomsforskning. De nye medlemmer er:

 Foreningen står bag forskningscenteret CeFU og støtter op om, at vi har et dagsordensættende, samfundsrelevant og anvendelsesorienteret ungdomsforskningsmiljø. Foreningen består af en perlerække af aktører og beslutningstagere, der beskæftiger sig med børn og unge, og er således med til at sikre CeFUs forankring i samfundet.

Lagt online 08.01.2021 af Ida Bejder

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere