Print

Frafald, fastholdelse og gennemførsel på erhvervsuddannelserne

Titel: Frafald, fastholdelse og gennemførsel på erhvervsuddannelserne
Forfattere: Anne Mahler, Emma Søndergaard Thomsen, Arnt Louw
Dato:
Type: Andet
Tags: erhvervsuddannelser, frafald og gennemførsel

Frafald, fastholdelse og gennemførsel på erhvervsuddannelserne

Dette reviewstudie samler op på dansk forskning fra 2011 til 2023 om, hvad vi i en dansk kontekst ved om frafald, fastholdelse og gennemførsel af unge elever på erhvervsuddannelser. Reviewstudiet er udarbejdet af Center for Ungdomsforskning (CeFU) i regi af Center for Viden om Erhvervsuddannelser (CEVEU).

Læs mere om forskningen bag publikationen

Hvordan giver det mening at være ung på eud - et forskningsprojekt om unge under 25 år og deres møde med erhvervsuddannelsernes grundforløb

Dette forskningsprojekt undersøger de unge under 30 år og deres møde med erhvervsuddannelsernes grundforløb. Formålet med projektet er at frembringe viden om nogle af de bredere tendenser, der spiller ind i de udfordringer, der er forbundet med faldende tilgang, højt frafald, valg og gennemførsel på eud’s grundforløb.

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere