Aktuelt

Gymnasieskolen.dk: Opgør med karakterfokus er på vej

Gymnasieskolen 25.09.2015

Af: Malene Romme-Mølby

Foreningen Forum100% mener, at der er et ensidigt fokus på karakterer i uddannelserne, og de har derfor taget initiativ til et forskningsprojekt, der skal se nærmere på karaktergivning og bedømmelsesformer i ungdomsuddannelserne. Noemi Katznelson, der er leder af Center for Ungdomsforskning, er også idémager til projektet. Hun udtaler til Gymnasieskolen:

"Talrig forskning peger på, at præstationskulturen er dominerende på uddannelserne frem for læringskulturen. Men vi har behov for at kigge nærmere på det"

Læs hele artiklen på Gymnasieskolens hjemmeside

Lagt online 01.10.2015 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@learning.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Konference 19. november: Problemer med motivationen

Konference 19. november: Problemer med motivationen

Tilmeld dig nu til vores næste konference, hvor vi præsenterer spritnye forskningsresultater om unge og motivation. På konferencen giver vi vores bud på, hvad motivation er, og hvordan man kan arbejde med at forstå og fremme motivation blandt unge.

Læs mere her!
CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!

Center for Ungdomsforskning | cefu@learning.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C Meyers Vænge 15, 2450 København SV