Aktuelt

Avisen.dk: Danske unge: Vi ser grimme ud i udlandet

Avisen.dk 23.09.2015

Af: Charlotte Holst

Især unge danskere mener, at integrationen og Danmarks omdømme bliver ødelagt af den nye integrationsydelse og de annoncer, der har været bragt om den i udenlandske medier. Det viser en ny undersøgelse, Analyse Danmark har lavet for Avisen.dk. Til avisen udtaler Cefu lektor, Niels Henrik Møller Hansen, blandt andet:

"Indvandrere og flygtninge har været en del af unges hverdag altid. De er mere åbne over for verden og er også mere idealistiske end os andre, det ligger i ungdomstiden"

Læs hele artiklen på Avisen.dk's hjemmeside


Hele artiklen kan læses på Avisen.dk | 23.09.2015

Lagt online 24.09.2015 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Niels-Henrik Møller Hansen
nhmh@learning.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4546

Konference 19. november: Problemer med motivationen

Konference 19. november: Problemer med motivationen

Tilmeld dig nu til vores næste konference, hvor vi præsenterer spritnye forskningsresultater om unge og motivation. På konferencen giver vi vores bud på, hvad motivation er, og hvordan man kan arbejde med at forstå og fremme motivation blandt unge.

Læs mere her!
CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!

Center for Ungdomsforskning | cefu@learning.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C Meyers Vænge 15, 2450 København SV